VAŽNO! Venom SC se renovira do daljnjeg. Do tada, treninzi su na Starom Aerodromu – termini su isti kao i do sada!

[RTCG] Na 2 takmičenja osvojili 14 medalja

Feb 14, 2022

“Pitbull džiu džicu klub Montenegro” osnovan je prije dva mjeseca a takmičari tog podgoričkog sportskog kolektiva već bilježe zapažene rezultate. Na turnirima u Beogradu i u našem glavnom gradu osvojili su 14 medalja.

Takmičari Pitbulla početkom decembra imali su zapaženo učešće na Abu Dabi džiu džicu Pro turu u Beogradu, gdje su u dvorani Šumice u konkurenciji 300 takmičara iz svih Balkanskih zemalja, te Švedske, Turske i Ujedinjnenih Arapaskih Emirata osvojili šest medalja – četiri zlatne i dvije srebrne.

Na tom nadmetanju boje novog podgoričkog kluba branili su Davor Marković, koji je osvojio zlato i srebro, Marija Kipa, koja se okitila zlatnim odličjem, kao i Dimitrije Džankić. Zlatni u Beogradu takodje je bio i Miloš Janičić, dok je srebrnu medalju osvojio Emir Delijić. U glavnom gradu Srbije nadmetao se i Andrija Zlajić.

Nakon beogradskog turnira uslijedilo je i takmičenje u Podgorici čiji je organizator bio Abu Dabi Kombat klub Montenegro Nacionals na kome je učestvovalo stotinak predstavnika šest domaćih klubova.

Na tom turniru Pit Bul je imao deset predstavnika koji su uspješne nastupe zaokružili sa 8 medalja (2 zlatne, 3 srebrne i 3 bronzane), pa su na kraju zauzeli treće mjesto u ukupnom plasmanu. Sonja Marković, Sara Džankić i Uroš Džankić osvojili su bronzane medalje u dječijim kategorijama, gdje je nastupio i Jakša Džankić. Branko Ostojić osvojio je zlato, Andrija Zlajić, Ognjen Nastić i Matej Milatović bili su srebrni u kategoriji odrasli početnici. U toj konkurenciji nastupio je i Stefan Vlahović, dok je Emir Delijić, koji je i jedan od trenera u klubu, bio bronzani u konkurenciji profesionalnih takmičara.

Trener i osnivač kluba Davor Marković veoma je zadovoljan rezultatima na prvim takmičenjima.

“Novi smo klub i mogu reći da sam impresioniran onim što su pokazali naši takmičari. I u Beogradu i u Podgorici konkurencija je bila vrlo jaka a naši takmičari pokazali su zavidno znanje i spremnost. Opravdali smo očekivano na tim prvim nadmetanjima. Na nama je da nastavimo sa marljivim radom, tako da očekujem slične uspjehe i u narednoj godini”, ističe Davor Marković.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Original post pogledajte ovdje

Ostale naše vijesti

4 pobjede na MFC-u!

4 pobjede na MFC-u!

Prošlog vikenda smo bili u uglu naših učenika iz MMA Team Zablejo, na septembarskom MF-u. Rezultati su bili odlični, Danilo Djurović je pobedio 🏆🏆🏆 Mensur Kijamet je pobedio 🏆🏆🏆 Igor Vukadinovic je pobedio 🏆 🏆🏆 Sekulovic Aleksa je pobedio 🏆🏆🏆 Svi su imali odličan...

read more
Posjeta Dough Pelinkovića

Posjeta Dough Pelinkovića

Sinoć smo osjetili energiju Renzo Gracie Baiside, BkMartialarts, NJUJORKA! Veliki čovjek, pravi borilački ekspert i BJJ ratnik, profesor Dough Pelinković, jedan od prvih John Danaherovih crnih pojaseva, posetio je našu akademiju i od njega učimo. Profesore Dough,...

read more
Zlato i srebro na AJP Evropskom prvenstvu!

Zlato i srebro na AJP Evropskom prvenstvu!

Na Evropskom prvenstvu u Splitu, na kome je ucestvovalo preko 500 takmicara okitili smo se sa dvije medalje! Andrija Zlajic -77kg ZLATO 🥇🥇🥇Luka Bozovic -120kg SREBRO 🥈🥈🥈 Ostatak ekipe Dimitrije Dzankic, Marko Zizic, Emir Delijic, ovog puta nisu uspjeli da dodju do...

read more