VAŽNO! Venom SC se renovira do daljnjeg. Do tada, treninzi su na Starom Aerodromu – termini su isti kao i do sada!

Mail

davor@pitbullbjjmne.com emil@pitbullbjjmne.com

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koliko treba da budem u formi?

Ne morate biti super spremni da biste počeli da trenirate brazilski džiu-džicu. U stvari, BJJ je odličan način da postanete fit. U Pitbull Jiu-Jitsu akademiji su svi dobrodošli na strunjače bez obzira na njihov nivo kondicije. Fokusiramo se na tehniku i to je nešto što apsolutno svako može da uradi.

Da li mi je potrebno prethodno iskustvo u borilačkim veštinama?

Nimalo. Ako ste već trenirali drugu borilačku veštinu, to je odlično, ali vam nije potrebno prethodno iskustvo u borilačkim veštinama.

Da li moram da budem jak da bih trenirao brazilski džiu-džicu?

Prelepa stvar kod BJJ je osnovni princip da slabija i manja osoba može pobijediti jačeg i težeg protivnika koristeći polugu i tehniku. Svako sa otvorenim umom i željom da uči može da trenira BJJ.

Šta ću naučiti?

Naučićemo vas osnovama samoodbrane, kao i savremenoj evoluciji borilačke vještine. Vježbaćete niz tehnika sa mnogo različitih pozicija. Takođe ćete naučiti kako da kontrolišete protivnike koji se opiru na zemlji, kao i kako da efikasno primijenite završnice.

Jesam li prestar?

Nikad nije kasno da počnete da trenirate BJJ. Naši programi samoodbrane su osmišljeni da udovolje svima. Svi učenici se podstiču da treniraju do sopstvenih granica i mogu da rade koliko god žele.

Koje je pravo doba za decu da započnu BJJ?

Svako dijete je drugačije. Međutim, vjerujemo da je oko 5 godina dobra dob za početak borilačke veštine kao što je BJJ. Naš program za decu namijenjen je dijeci od 4-13 godina i fokusira se na to da samoodbrana i fizičko vaspitanje budu zabavni. Koristimo igre za kondicioniranje i vještine da angažujemo i izazivamo decu. Prednosti prevazilaze fizičke. Takođe će naučiti vašu decu vrijednim životnim veštinama kao što su ljubaznost, samopouzdanje, fokus, disciplina, timski rad, mentalna snaga i samokontrola.

Šta ako sam trenutno povređen?

U zavisnosti od prirode vaše povrede, postoji šansa da možete da trenirate oko nje. Razgovarajte sa svojim profesorom da razgovarate o opcijama. Čak i ako morate da odsednete nekoliko časova, mi i dalje snažno ohrabrujemo da dođete da gledate i učite.

Šta treba da ponesem?

Sve što vam je potrebno za vaš prvi čas je udobna odeća. Prilagođena majica ili rashguard, kao i šorts bez džepova su poželjniji. Za žene helanke i top su u redu. Međutim, ako imate Jiu-Jitsu kimono ili 'Gi' slobodno ga nosite.

Boca vode i mali peškir za sušenje posle časa su takođe dobra ideja.

Da li mi je potrebna zaštitna oprema?

Neki učenici odlučuju da nose štitnik za zube. Međutim, to je u potpunosti na vama.

Da li su dobrodošli učenici sa drugih akademija?

100%. Fokusirani smo na zajednicu, a ne na konkurenciju. Dakle, svi su dobrodošli u Pitbull Jiu-Jitsu akademiju.

Kolika je članarina?

Djeca od (4 do 13 god)
8 termina - 30e
12 termina - 35e

Odrasli
1 trening - 5e
8 termina - 30e
12 termina - 35e
Neograničeno - 45e